Grønne Energitips Du Bør Lese

Som snakk om global oppvarming og andre miljøhensyn øker, det er flere alternativer tilgjengelig for å kjøre ditt hjem på grønn energi. Les denne artikkelen for tips om hvordan du kan kutte energikostnader og til og med få mer i skatterefusjoner for bruk av sol- eller vindkraft, i stedet for tradisjonell energi.

Slå av kjøkkenet, badet og andre eksosvifter så snart du ikke lenger trenger dem. Noen mennesker forlater fansen på i 20 minutter eller så, men det er bedre å la dem stå på i ikke lenger enn fem minutter etter dusjing, bading eller matlaging er ferdig.

Hvis du reparerer eller erstatter taket, og du har god soleksponering, se til å ha photovoltaic (PV) celler integrert i taktekking materiale. Moderne PV celler er mye mindre merkbar enn eldre stiler. Hvis du dont ‘ bruk alle av det elektrisk utviklet av din hjem, noe nytte selskapene ville aften utleie du mate den rygg inn i system for godskrive imot din regningene.

Dra nytte av offentlige tilskudd hvis du planlegger å investere i fornybare energikilder. Hvis du er interessert i å få gratis penger for å forbedre hjemmet ditt bør du kontakte lokale myndigheter for mer informasjon. Du kan kvalifisere for en gratis vind-eller solenergi installasjon, eller i det minste, får en skattefradrag.

I stedet for å bruke tørketrommelen, tørk tøyet utendørs når været tillater det. Solen kan virkelig få klærne dine til å lukte utrolig. De vil lukte bedre enn noe som kommer ut av en tørketrommel. I tillegg vil du spare mye penger på dine månedlige strømregninger.

Hvis du lader produkter i hjemmet ditt, kan du bruke smarte grønne ideer til å spare energi ved å koble fra disse enhetene når du er ferdig. Selv når de er fulladet, disse enhetene fortsatt forbruker energi og koster deg penger. Så koble dem fra når de er ferdige, og spare litt energi og penger.

En god måte å begynne din søken etter grønn energi er å bruke alternative kilder for å varme ditt hjem. Mens tre ovner har vært lettelse på i utallige år, er den nyere trenden mot pellet ovner. Pellets er sammensatt av komprimert sagflis og tar opp langt mindre plass enn en tre-haug.

Hvis du er i ferd med, eller planlegger å, designe ditt eget hjem, kan du bygge noen grønne energikilder rett inn i hjemmet ditt fra begynnelsen. Start med å lete etter land som har en vannkilde som en bekk eller rom for vindturbiner. En annen god idé er å velge et tak med solcellepaneler innebygd. Du kan også plassere dem for å få mest mulig ut av sollys.

For å spare energi hjemme, koble elektronikken, inkludert TV-er og DVD-spillere, til strømstrimler og når du ikke bruker dem, slå av strømstrimler. Ikke bare vil du bevare energi ved å gjøre dette, men du vil også spare penger på strømregningen.

Det er flere ting vi alle kan gjøre for å kutte ned på vår bruk av energi. Det er viktig å ta disse små skrittene nå, da det ikke bare sparer penger, men skaper et bedre miljø. Husk tipsene i denne artikkelen for å begynne å ta energieffektive beslutninger som vil ha mange fordeler.