Grønn Energiinformasjon Alle Bør Vite Om!

Verden utvikler en større miljø samvittighet hver dag og et økende antall mennesker sparer penger ved å gå grønt. Å oppdage noen av de mange måter du kan bruke grønn energi i hjemmet ditt og spare penger mens du drar nytte av miljøet i dag, Les videre!

Gå grønt på kaffepause ved å bringe din egen kopp. Hvis du vanligvis bestiller entall latte på Starbucks, ta en høy gjenbrukbare kaffe krus med deg. Hver gang du spør din favoritt kaffebar å blande drikke i din egen kopp, er du bidrar til å grønne miljøet.

Spar energi, og dine hardt opptjente dollar, ved bare å bruke vaskemaskin og oppvaskmaskin når du har en full Last. En liten belastning bruker like mye energi som full Last og oppnår mye mindre for energiforbruket. La tøyet stable opp en annen dag eller to for å maksimere besparelser og effektivitet. Også vurdere tørking klær utendørs på en klessnor hvis tillatt i ditt område. Den friske utandørs duft kan ikke slå, og du vil vise en betydelig besparelse i din nytte regning hvis du kutter tilbake på tørketrommelen bruk.

Hvis du er på et oppdrag å gå grønt, start ved å holde elektriske varmeovner av eller på en svært lav innstilling i vintermånedene. I stedet investere i noen varme klær og tøfler for familiemedlemmer og bruke en ildsted eller pellets ovn til å varme levende områder. Kjølig luft hjelper sove mønstre, så vel som å forbedre pusten.

Når du arbeider hjemme på datamaskinen, bør du ta deg tid til å slå den av sammen med skriveren og andre høyttalere eller tilbehør som er koblet til den. Disse konstant avløp på bekostning du en bunt i det lange løp og gjøre din samlede innvirkning på samfunnet mindre grønt.

Oppgradere vinduene på hjemmet ditt kan gå en lang vei med å spare penger på energikostnader. Hvis du ikke har energieffektive Vinduer på hjemmet ditt, kan du være å betale en ekstra ti til tjuefem prosent på energi regningen hver eneste måned. Tenk på hva slags forskjell som kan gjøre hvis du oppgraderer vinduene i forbindelse med andre energisparende trinn.

Hold kontroll over energiforbruket ditt ved å få en Bye Bye standby enhet. Denne enheten er i utgangspunktet et hovedkort der du kan plugge inn alle enhetene dine. Du ville være i stand til absolutt skru på og av alle apparat det du bruker ikke igjennom denne panel. Den gir deg også tilgang til informasjon om strømforbruket ditt.

Mange huseiere overser bortkastet energi i garasjen når de prøver å spare. Varme i en uisolert garasje kan bokstavelig talt gå ut av vinduer og dører. Hvis du er interessert i grønn energi, start med å sørge for at garasjen er riktig isolert. Sørg for å sjekke med fylket ditt om byggeforskrifter før du starter.

Som du har lest, kan konvertere til grønn energi med teknologien i hjemmet ditt oppnås med litt arbeid og forskning. Forhåpentligvis har du fått en mini-utdanning med denne artikkelen, og er nå klar til å ta fatt på å skape en mer miljøvennlig og kostnadseffektiv hjem med bruk av grønn energi i dag.