Green Energy Tips Som Vil Spare Deg Penger!

Har du alltid ønsket å gå grønt, men visste ikke hva jeg skal gjøre for å starte prosessen? Har du blitt overveldet av alternativene og prisene på grønne energisystemer? Slipp fortiden, beveger seg mot fremtiden, bare ved å lese hva denne artikkelen har å si og bruke ideene foreslått her for å endre ditt hjem.

Prøv å varme opp hjemmet ditt med en vedovn. Pellets brent i en pellets ovn er laget av svært kompakt sagflis. De brenner så rent enn de ikke er pålagt å få en EPA-sertifisering for utslipp. Vær oppmerksom på, men at kostnaden av pellets kan være høy i enkelte områder.

Ta deg tid til å tørke klærne dine naturlig. Tørketrommelen i hjemmet tar opp mye energi og det er ganske enkelt å bare henge klærne og la dem lufttørke. Hvis du trenger å bruke tørketrommelen, så sørg for å rense ut lo for å hjelpe den til å arbeide mer effektivt.

Omvendt retning av bladene på viften hvis du ønsker å kutte oppvarmingskostnadene med så mye som 10 prosent! Selv om de fleste bruker vifter for kjøling, er det mulig å bruke dem til å suge kald luft opp og gjøre hjemmet ditt føles mye varmere uten å skru opp varmen.

Prøv å bruke kaldt vann i vaskemaskinen når det er mulig. 90% av energien som brukes av vaskemaskiner er for oppvarming av vann. På grunn av dette, ved hjelp av varmt vann vil bare øke den månedlige nytte regning og redusere mengden penger du har i slutten av måneden.

For å spare energi hjemme, koble elektronikken, inkludert TV-er og DVD-spillere, til strømstrimler og når du ikke bruker dem, slå av strømstrimler. Ikke bare vil du bevare energi ved å gjøre dette, men du vil også spare penger på strømregningen.

Varm opp hjemmet ditt med en pellets ovn. Pellets er i utgangspunktet laget av komprimert sagflis: de brenner uten utstråling og er mye lettere å lagre og transportere enn en haug av tre. Før du investerer i en pellet ovn, bør du finne et sted hvor du kan få rimelig pellets først.

Tenk smått. Hvis du ikke klarer å bruke alternativ energi for hele huset, kan du starte med bare ett rom. Du kan bruke alternative energikilder i ett rom og når du er klar, installere det i et annet rom. På denne måten er du ikke overveldet med bekostning av å gjøre over huset for å bruke alternativ energi.

Kjøp en solvarmer til ditt hjem. Varmtvannsberedere bruker en massiv mengde elektrisitet hver dag, selv når de ikke er i bruk. Ved å kjøpe en varmtvannsbereder som utnytter energi fra solen vil du se en umiddelbar reduksjon i strømregningen. Pass på at den er godt isolert.

Hva er den beste måten å bruke grønn energi i hjemmet ditt? Denne artikkelen har vist deg hvordan du finner disse svarene, og har forhåpentligvis gitt inspirasjon til å komme i gang. Når du gjør det, vil du finne at resultatene er fantastiske.