Gode Grunner For Bruk Av Grønn Energiteknologi

Det er mange måter å innlemme en grønnere filosofi i driften av hjemmet ditt. Konvertering til grønn energi er en av dem, og ikke bare vil det bidra til et bedre miljø, det vil spare deg penger! Fortsett å lese for noen nye og spennende ideer om hvordan du kan gjøre hjemmet ditt grønnere, i dag.

Hvis du er interessert i å spare energi, bruke de varme sommermånedene for å hjelpe deg å tørke klærne. Avkall på bruk av tørketrommelen, og heng dine våte gjenstander ut i det lyse sollyset. Ikke bare vil du spare energi, men klærne vil lukte friskt og føles fantastisk.

For grønn energibruk i hjemmet ditt, bør du endre alle glødepærene dine til de nye energieffektive fluorescerende pærene. Ikke bare vil du spare en bunt på strømregningen, men du vil bidra til å spare energi for fremtidige generasjoner og redusere din egen innvirkning på strømnettet i byen din.

Hvis du ikke bruker et apparat, må du slå det av. Hvis du for eksempel ikke er i et bestemt rom, slår du av lysene, TVEN eller datamaskinen. Hold husholdningsapparater på en Power Strip, og slå den av når den ikke er i bruk.

Et flott tips for grønn energibruk er å sikre at hjemmet ditt er riktig isolert og har en høy R-verdi med isolasjonen. Den beste isolasjonen har en høyere R-verdi. Ikke bare vil du spare energi, men den ekstra isolasjonen vil holde ut overdreven støy fra utenfor hjemmet.

For å forhindre utkast, installer stormdører og stormvinduer. Stormdører og vinduer minsker mengden kaldluftutkast som kommer inn. Energieffektiviteten øker med 45% i hus som inneholder stormede vinduer og dører, noe som kan spare deg for mye penger når det gjelder elektrisitet.

Dra nytte av vinden. Den reneste kilden til alternativ energi er vindenergi. Det kan til og med kutte strømregningen med opptil 90 prosent. Du kan kjøre en energirevisjon før du bestemmer hvilken størrelse turbin du trenger, men de fleste husene krever 5 til 15 kilowatt for å produsere 780 kilowattimer per måned. Måned.

Mange mennesker som eier boliger med air-condition ikke klarer å innse hvor mye energi som brukes av disse enhetene. Hvis du har et hjem med klimaanlegg, bør du vurdere en grønnere måte å kjøle seg ned på ved å spare energien som brukes til å kjøle ned luften. Prøv å spare air-condition for de varmeste dagene. Hold persienner og gardiner trukket i de varmeste timene og åpne vinduer og dører etter at solen går ned. Takvifter kan også hjelpe mye!

For å hjelpe deg med å forbedre den grønne energieffektiviteten i hjemmet ditt, bør du vurdere å installere solcellepaneler i hjemmet ditt. Solcellepaneler er en god kilde til fornybar energi og kan installeres til en relativt lav kostnad. I tillegg vil du redusere avhengigheten av fossilt brensel og andre former for bærekraftig energi.

Å gå grønt tilbyr så mange fordeler for huseieren, det er et under at flere mennesker ikke gjør det. Forhåpentligvis har du fått noen svært nyttige tips fra denne artikkelen om hvordan du kan bringe grønnere energikilder til teknologien i hjemmet ditt. Du vil se en umiddelbar positiv innvirkning på lommeboken og miljøet!